ITTOTAL.RO

Firma Web Design si Optimizare SEO Bucuresti

Ce este un Nume de Domeniu


Laurentiu Nita       18.07.2017 16:29:13
Ce este un Nume de Domeniu

In acest articol o sa va explicam ce inseamna un "Nume de Domeniu". Probabil ca majoritatea celor ce apeleaza la o firma de Web Design sau vor sa isi creeze propriul site web se intreaba ce este acela un "Nume de Domeniu".

Pe Internet, domeniile sunt colectii de host-uri. Spre exemplu, host-ul www.ittotal.ro numele de domeniu este ittotal.ro. Domeniul web este un sir de caractere, fie un cuvant care reprezinta serviciile sau produsele pe care doriti sa le promovati pe site-ul dumneavoastra, fie doua sau mai multe cuvinte (Exemplu: exemplu-domeniu.ro). Acest sir de caractere, cuvant sau cuvinte alese pentru domeniul dumneavoastra corespund unei Adrese IP (192.168.0.1) aferente unui server web care este conectat permanent la internet!

Numele de domeniu este unic si ajuta vizitatorii sa se conecteze la server-ul web respectiv afisand site-ul dumneavoastra.

Pentru achizitionarea unui Domeniu .RO, autoritatea nationala este RoTLD.

Daca sunteti interesat de Servicii Web Design, firma noastra va poate oferii domeniul web, crearea site-ului si gazduirea acestuia!

Asteptam o cerere de oferta din partea dumneavoastra la adresa de E-mail: office@ittotal.ro sau transmite-ne un mesaj completand formularul de AICI .


Ultimele articole

Generic placeholder image
Dezvoltare Aplicatii Web

Esti in cautarea unei firme specializate…


Generic placeholder image
Cum sa alegi un nume de domeniu

In acest articol va vom explica…


Generic placeholder image
Viteza de incarcare - Importanta in SEO

Viteza de incarcare a site-ului este…Fi conectat cu noi

Contact
0735.016.449
office@ittotal.ro
Completati formularul de contact
Site realizat si optimizat de ITTOTAL.RO
Copyright 2017 Toate drepturile rezervate
Positive SSL