Blog

Crearea unui site profesional


Laurentiu Nita       18.07.2017 16:29:13
Crearea unui site profesional

Ce inseamna crearea unui site web profesional? Probabil ca si dumneavoastra va intrebati ce inseamna asta!

Acest fenomen de a crea site-uri web a devenit tot mai popular! Daca citesti acest articol, mai mult ca sigur ai navigat pe cel putin 3 pagini pe Google cautand o firma specializata un crearea unui site pentru firma dumneavoastra!

Realizarea unui site profesional nu consta numai in realizarea lui in sine si publicarea pe internet!

Un site realizat ca la carte cuprinde mai multe etape care sunt esentiale!

Am facut o lista cu elementele esentiale in crearea unui site web profesional:

  • Alegerea numelui de domeniu (exemplu.ro) este primul pas important!
  • Gazduirea web - si acesta este un pas important deoarece, daca aveti site-ul pe un host in alta tara spre exemplu, timpul de accesare al site-ului dumneavoastra va fi mult mai mare! Acest lucru afecteaza activitatea utilizatorilor / clientilor!
  • Realizarea unui design placut si simplu de navigat. Dar si cel mai important detaliu in realizarea design-ului avand in vedere ca tehnologia telefoanelor mobile evolueaza pe zi ce trece este ca site-ul sa fie Mobile-Friendly sau Responsive astfel incat site-ul sa poata fi accesat fara probleme dupa toate dizpozitivele, atat de pe calculator cat si de pe telefoane si tablete!
  • Optimizarea site-ului astfel incat sa nu fie afectata incarcarea acestuia! Dupa cum probabil stiti, sunt multe site-uri pe care intrati si se incarca foarte greu. Acest lucru nu este afectat doar de locatia unde este gazduit site-ul sau server-ul acestuia. Incarcarea site-ului poate fi afectata si de utilizarea excesiva de scripturi, utilizarea fotografiilor de o rezolutie foarte mare si multe altele!
  • Optimizarea SEO On-Page - Acesta este un alt detaliu foarte important in realizarea unui site! Daca optimizarea SEO On-Page este facuta corect inca de la inceput, afacerea dumneavoastra poate fi aproape de succes inca de la inceputul publicarii site-ului!

Acestea sunt cateva aspecte foarte importante in realizarea unui site profesional! Firma noastra ofera Servicii de Web Design Profesionale, expertii nostrii in design si programare iti pot crea un site profesional demn de serviciile oferite de firma dumneavoastra!

Pentru mai multe detalii si oferte ne puteti contacta la adresa de E-mail: office@ittotal.ro sau transmite-ne un mesaj AICI .

Vrei sa stii mai multe despre serviciile oferite de noi?

Cere acum o oferta personalizata in functie de nevoile si cerintele tale!