Blog

In ce consta Promovarea SEO


Laurentiu Nita       18.07.2017 16:29:13
In ce consta Promovarea SEO

Pentru inceput, pentru fiecare campanie de Optimizare SEO a unui site este unica si adaptata fiecarei pagini in parte!

Analiza site-ului si Intocmirea unei strategii SEO:

In cadrul acestei etape echipa noastra analizeaza site-ul dumneavoastra, intocmeste un raport SEO, selectam cuvintele cheie cu cea mai mare relevanta pentru site-ul dumneavoastra si nu in ultimul rand realizam un studiu asupra concurentei si al strategiilor folosite de acestia!

Examinarea profesionala a site-ului:

Site-ul dumneavoastra va fi examinat mai amanunti, ce cuprinde aceasta examinare? Aceasta examinare cuprinde analilza structurii site-ului si continutul acestuia prin diferite instrumente specializate, care pot identifica erori atat de programare cat si de structura a site-ului astfel incat urmatorul pas fiind rezolvarea acestor erori de catre specialistii nostrii!

Implementarea strategiei SEO:

La baza realizarii unei strategii SEO de succes este realizarea corecta campaniei de Link Building, aceasta campanie consta in realizarea de link-uri catre site-ul dumneavoastra, acestea aducand o multime de beneficii! Pentru realizarea de Link Building corect, natural si legal, sunt necesare ideii practice si strategii de promovare a site-ului!

Generarea de Rapoarte si Statistici:

In acest ultim pas, specialistii nostri intocmesc Rapoarte astfel incat dumneavoastra si noi putem vedea rezultatele campaniei de Promovare SEO. Aceste rapoarte consta in urmarirea evolutiei cuvintelor cheie astfel incat sa putem observa evolutia pozitiei site-ului dumneavoastra in Google.

Te-ai hotarat sa pornesti o campanie de Promovare SEO pentru site-ul tau? Daca da, echipa nostra va sta la dispozitie! 

Pentru mai multe detalii si oferte ne puteti contacta la adresa de E-mail: office@ittotal.ro sau transmite-ne un mesaj AICI .

Vrei sa stii mai multe despre serviciile oferite de noi?

Cere acum o oferta personalizata in functie de nevoile si cerintele tale!