Blog

Realizare unui site web pentru afacerea ta


Laurentiu Nita       18.07.2017 16:29:13
Realizare unui site web pentru afacerea ta

Un site web nu inseamna doar sa existe si sa aiba un design relativ placut! Daca site-ul dumneavoastra nu prezinta o impresie buna pentru potentialii clienti atunci site-ul nu reprezinta un plus sau un minus pentru afacere! Pur si simplu este o investitie fara beneficii!

Agentia noastra este specializata si certificata in Web Design, Dezvoltare Web si Optimizare SEORealizam site-uri optimizate pentru toate tipurile de dispozitive (Mobile-Friendly) ceea ce reprezinta din start un plus avand in vedere impresia potentialilor clienti care va viziteaza site-ul! 

Un alt avantaj in realizarea unui site web este Optimizarea SEO On-Page, acest detaliu este omis de majoritatea celor ce vor sau isi realizeaza un site web! Pentru noi, ITTOTAL, acest detaliu este unul dintre cele mai importante! Ne focusam pe elementele importante astfel incat site-ul oferit clientului sa fie profesional si optimizat corect!

Asteptam sa ne contactati pentru a va face o oferta si de ce nu, sa va cream si un site profesional pentru ca afacerea dumneavoastra si tinda spre succes!

Ne puteti contacta la adresa de E-mail: office@ittotal.ro, la numarul de telefon 0747.680.449 sau transmite-ne un mesaj AICI .

Vrei sa stii mai multe despre serviciile oferite de noi?

Cere acum o oferta personalizata in functie de nevoile si cerintele tale!