Blog

Web Design Responsive & Mobile-Friendly


Laurentiu Nita       18.07.2017 16:29:13
Web Design Responsive & Mobile-Friendly

Ce inseamna Web Design Responsive?  Web Design-ul responsive a devenit din ce in ce mai important si toate acestea pentru ca tehnologia tinde spre Mobile (Telefoane / Smartphone).

In acest articol va vom explica de ce este important ca site-ul dumneavoastra sa fie Responsive sau Mobile-Friendly.

Avantajele unui site Responsive sunt:

  • Accesibilitatea - Aici ne referim la faptul ca nu va mai fi nevoie sa cream subfoldere separate sau subdomenii pentru versiunea de Mobile (m.exemplu.ro /       exemplu.ro/mobile). Site-urile responsive sunt compatibile tuturor dispozitivelor, atat telefoanelor, tabletelor cat si calculatoarelor si laptopurilor.
  • Experienta de navigare: Fiind adaptabil tuturor rezolutiilor si tuturor dispozitivelor, putem elimina erorile de navigare si adaptare atat a imaginilor cat si a restul continutului.
  • Simple Sharing - Un singur URL pentru toata lumea!

Dezavantaje ale unui site Responsive:

  • La aceasta sectiune nu va putem spune prea multe pentru ca nu prea sunt dezavantaje ale acestui tip de site!

Din punctul nostru de vedere profesional, un site cu Design Responsive va poate aduce afacerea dumneavoastra mai aproape de succes! Avand in vedere ca de acum toti vizitatorii site-ului dumneavoastra fie ca intra de pe telefon sau de pe calculator vor avea parte de o experienta placuta!

Firma noastra ofera Servicii de Web Design Responsive si nu numai, firma noastra ofera o larga gama de servicii! Daca sunteti interesat de ce servicii va putem oferii puteti vizita pagina SERVICII accesand acest LINK . 

Pentru mai multe detalii sau oferte ne puteti contacta la adresa de E-mail: office@ittotal.ro sau transmite-ne un mesaj AICI .

Vrei sa stii mai multe despre serviciile oferite de noi?

Cere acum o oferta personalizata in functie de nevoile si cerintele tale!