Optimizare SEO Site

REZULTATE RAPIDE

RESEARCH CUVINTE CHEIE

NUMARUL UNU IN GOOGLE


Ai un site dar nu este atat de vizitat pe cat trebuie astfel incat ca afacerea dumneavoastra sa prospere? Daca da ati nimeri exact unde trebuia!

ITTOTAL ofera servicii de optimizare SEO On-Page si Off-Site cu rezultate vizibile intr-un timp foarte scurt! Echipa noastra este certificata Google, detine cunostinte avansate in SEO(Search Engine Optimization), suntem la curent cu toate modificarile aduse de Google in motorul de cautare, lucru care se intampla foarte des, echipa noastra analizeaza si aduce modificari site-urilor clientilor nostri astfel incat sa respecte termenii ceruti de catre Google astfel incat site-ul dumneavoastra sa fie propulsat in topul cautarilor!

Foarte multe alte agentii ce se ocupa cu optimizarea SEO garanteaza ca va poate pozitiona pe primul loc in Google indiferent de cuvantul cheie. Acest lucru poate fi realizat insa nu poate fi mentinut pe primul loc atat de usor pe cat majoritatea agentiilor promit!

Ce va putem garanta noi? Va garantam lucruri reale din punct de vedere SEO, nu dorim sa vindem doar asa zisele "garantii", inca de la inceput, chiar dupa ce dumneavoastra ne contactati, analizam site-ul dumneavoastra, analizam cuvintele cheie principale care va pot oferi beneficii site-ului dumneavoastra si abia dupa va garantam ce putem face! Ce cuprinde optimizarea SEO oferita de catre noi?

  • Analiza site-ului
  • Keyword research(analizam si alegem cuvintele cheie care au cea mai mare relevanta)
  • Stabilirea obiectivelor / cuvintelor cheie
  • Optimizarea site-ului On-Page
  • Obtinerea de backlink-uri cu PA si DA mare (PA = Page Authority / DA = Domain Authority)
  • Rapoarte saptamanale cu evolutia cuvintelor cheie alese

Asteptam sa ne contactati la adresa de E-mail: office@ittotal.ro la numarul de telefon: 0735.016.449 sau lasa-ne un mesaj completand formularul de pe pagina de CONTACT si te contactam noi!

Vrei sa stii mai multe despre serviciile oferite de noi?

Cere acum o oferta personalizata in functie de nevoile si cerintele tale!