ITTOTAL.RO

Firma Web Design si Optimizare SEO Bucuresti

Firma Web Design Bucuresti


Firma Web Design

Realizarea unui site profesional nu consta numai in realizarea lui in sine si publicarea pe internet!
Un site realizat ca la carte cuprinde mai multe etape care sunt esentiale!
Am facut o lista cu elementele esentiale in crearea unui site web profesional:
Alegerea numelui de domeniu (exemplu.ro) este primul pas important!

Gazduirea web - si acesta este un pas important deoarece, daca aveti site-ul pe un host in alta tara spre exemplu, timpul de accesare al site-ului dumneavoastra va fi mult mai mare! Acest lucru afecteaza activitatea utilizatorilor / clientilor!

Realizarea unui design placut si simplu de navigat. Dar si cel mai important detaliu in realizarea design-ului avand in vedere ca tehnologia telefoanelor mobile evolueaza pe zi ce trece este ca site-ul sa fie Mobile-Friendly sau Responsive astfel incat site-ul sa poata fi accesat fara probleme dupa toate dizpozitivele, atat de pe calculator cat si de pe telefoane si tablete!

Optimizarea site-ului astfel incat sa nu fie afectata incarcarea acestuia! Dupa cum probabil stiti, sunt multe site-uri pe care intrati si se incarca foarte greu. Acest lucru nu este afectat doar de locatia unde este gazduit site-ul sau server-ul acestuia. Incarcarea site-ului poate fi afectata si de utilizarea excesiva de scripturi, utilizarea fotografiilor de o rezolutie foarte mare si multe altele!

Optimizarea SEO On-Page - Acesta este un alt detaliu foarte important in realizarea unui site! Daca optimizarea SEO On-Page este facuta corect inca de la inceput, afacerea dumneavoastra poate fi aproape de succes inca de la inceputul publicarii site-ului!

Cere o oferta

Fi conectat cu noi

Contact
0735.016.449
[email protected]
Completati formularul de contact
Site realizat si optimizat de ITTOTAL.RO
Copyright 2017 Toate drepturile rezervate
Positive SSL